Seminari Internacional sobre polítiques públiques locals per la Sobirania Alimentària

Arran de terra estarà present els propers 16-17 de novembre a Donosti al I Seminari Internacional sobre polítiques públiques locals per la Sobirania Alimentària. Sota el lema “Alimentant polítiques públiques” ens proposen un gran espai internacional de debat i construcció d’aliances per a la promoció de polítiques públiques per a la sobirania alimentària. Aquesta és la invitació:

Entenem el que és públic com un espai del què apropiar col·lectivament, i les polítiques públiques com una eina que pot promoure la transformació social, assegurant l’equitat entre col·lectius i persones. Aspirem a la construcció d’un moviment ampli per la sobirania alimentària, on cada agent (administració públiques, moviments socials, baserritarres, associacions, consumidors / es ….) puguem contribuir a la construcció d’altres models alimentaris, econòmics i socials més justos i sostenibles.

El seminari pretén, ampliant el focus a nivell internacional, abordar qüestions com:

  • Quin és el / els contingut / s d’una política pública local que persegueix la promoció de la Sobirania Alimentària?
  • Com impulsar processos similars des de les administracions públiques i amb la participació d’organitzacions socials / camperoles o de diferent àmbit?
  • Quin tipus d’experiències es troben actualment en marxa i són una realitat de la qual podem extreure aprenentatges?
  • Quines aliances podem teixir en aquest sentit amb altres àmbits i discursos relacionats amb la transició cap a economies més justes, en què el benestar de les persones i de les comunitats torni a tenir un caràcter central per sobre d’interessos privats o d’interessos corporatius?

Més informació.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *