Publicació de la guia per al desenvolupament d’horts socials ecològics

Aquesta primavera finalment s’ha publicat la “Guia per al desenvolupament d’horts socials ecològics” elaborada per Arran de Terra per encàrrec de la Diputació de Barcelona. Aquesta guia completa la feina realitzada en el primer Cicle de tallers sobre Horts socials que va tenir lloc al 2016 i en la que van participar mes de 20 ajuntaments de la Xarxa de ciutats i pobles cap a la sostenibilitat.

En el document es recull l’experiència de la gestió dels Horts Socials Ecològics de Montblanc al llarg de 4 anys, dels casos analitzats en l’elaboració de l’Informe Ja volem el pa sencer. Respostes a la pobresa alimentària en clau de Sobirania Alimentària i de les experiències dels ajuntaments que van participar en el Cicle de Tallers abans esmentat.

La guia és una proposta metodològica per al disseny de projectes d’horts socials ecològics des de la perspectiva de la Sobirania Alimentària i l’apoderament de les persones. En principi va dirigida a persones de l’administració pública però pot ser d’utilitat a qualsevol entitat, associació o persona que vulgui crear projectes en l’àmbit de l’agricultura social, concretament d’horts socials.

Esperem que us sigui d’utilitat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *