Realitzem recerques i estudis sobre Agroecologia, Sobirania Alimentària i Dinamització Local Agroecològica, i publiquem els resultats i conclusions per mitjà d’articles, informes, llibres i altres tipus de materials divulgatius.


Diagnosi tècnica “Les experiències de producció agrària al Parc Natural de la Serra de Collserola”(Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola, 2017)

Dinamización local y extensión rural agroecológicas a Arraigar las instituciones. Propuestas políticas agroecológicas desde los movimientos sociales. (Ecologistas en Acción, 2017)

Respuestas agroecológicas a la emergencia alimentaria a Arraigar las instituciones. Propuestas políticas agroecológicas desde los movimientos sociales. (Ecologistas en Acción, 2017)

La ciutat agrària. Agricultura urbana i sobirania alimentària. (Xarxa de Consum Solidari, 2016)

 

Guia per al desenvolupament d’Horts socials ecològics (Diputació de Barcelona, 2017)

Agricultura social y ecológica ante la pobreza alimentaria (La Fertilidad de la Tierra, 2016)

La dinamización local agroecológica como estrategia para la construcción de soberanías locales (Ecología Política, 2016)

Diagnòstic del sector agrari del Parc Natural de Montsant. Reptes i estratègies per la Dinamització Local Agroecològica (Postgrau en DLAe, UAB, 2015)

Ja volem el pa sencer. Respostes a la pobresa alimentària en clau de Sobirania Alimentària (Aliança per la Sobirania Alimentària de Catalunya, 2015)

La Dinamització Local Agroecològica (Diputació de Barcelona, 2015)

Sembrando Altenativas. Un pequeño manual práctico para la Dinamización Local Agroecológica. (Campo adentro, 2013)

Anàlisi del consum ecològic organitzat (IEEEP i Xarxa de Consum Solidari, 2012)

Arran de terra. Indicadors participatius de Sobirania Alimentària a Catalunya (IEEEP i Entrepobles, 2011)