Nosaltres

Som una associació que promou l’Agroecologia i la Sobirania Alimentària incidint en els àmbits agroalimentari i del desenvolupament local. Les membres d’Arran de terra comptem amb una formació acadèmica interdisciplinar i amb experiència laboral en recerca, formació, educació, assessorament i dinamització d’iniciatives locals de transició agroecològica.

Llegeix més Nosaltres

La nostra missió

A Arran de terra estem plenament compromeses amb promoure, a partir dels principis de l’Agroecologia i la Sobirania Alimentària, la transició cap a sistemes alimentaris i societats més justes i sostenibles. Fomentem la producció ecològica i el consum de proximitat, la cohesió territorial i social, la justícia social i ambiental, i la conservació dels ecosistemes i els recursos naturals.

Llegeix més La nostra missió

La nostra visió

L’agricultura i l’alimentació són qüestions polítiques i socials de primer ordre. Els aliments són molt més que simples mercaderies i fonts de calories, nutrients i vitamines. Representen una gran oportunitat per promoure el desenvolupament local i l’ocupació; la cohesió social i la salut pública; l’equilibri territorial i la sostenibilitat; l’equitat social i la justícia ambiental.

Llegeix més La nostra visió