Som una associació que promou l’Agroecologia i la Sobirania Alimentària incidint en els àmbits agroalimentari i del desenvolupament local. Les membres d’Arran de terra comptem amb una formació acadèmica interdisciplinar, que integra aportacions de les ciències naturals i les ciències socials, i amb experiència laboral en recerca, formació, educació, assessorament i dinamització d’iniciatives locals de transició agroecològica.

Actualment, l’equip  d’Arran de terra està integrat per:

Guillem Tendero Acin
guillem1-150x150És ambientòleg i té un Màster en Economia Ecològica i Ecologia Política (UAB). Des de l’any 2001 treballa en els àmbits agroalimentari i del desenvolupament local promovent l’Agroecologia i la Sobirania Alimentària, activitat que va dur a terme durant vuit anys des de l’Institut d’Economia Ecològica i Ecologia Política (IEEEP). Actualment col·labora amb l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (UAB), des d’on coordina la Diplomatura de Postgrau en Dinamització Local Agroecològica (UAB), i és membre de l’Aliança per la Sobirania Alimentària de Catalunya.

guillem[arroba]arrandeterra.org
649911895

Ariadna Pomar León
ariÉs ambientòloga i té un Màster en Participació i Polítiques Locals (UAB). Durant set anys va ser secretària tècnica i coordinadora de projectes de la Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA). Ha participat en diversos projectes d’investigació, així com en iniciatives de formació, divulgació i sensibilització entorn a la sostenibilitat i l’Agroecologia.  Actualment col·labora amb l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (UAB), des d’on coordina la Diplomatura de Postgrau en Dinamització Local Agroecològica (UAB), i és membre de l’Aliança per la Sobirania Alimentària de Catalunya.

ariadna[arroba]arrandeterra.org
665123889

Annaïs Sastre Morató
annais-2És ambientòloga i a banda s’ha format en Producció Agrària Ecològica i processos participatius. Sòcia fundadora de l’Associació Xicòria a Montblanc, hi va treballar durant 7 anys en la producció de verdura ecològica i en diversos projectes formatius i de sensibilització relacionats amb l’Agroecologia i la Sobirania Alimentària. Membre de l’ADV Ecològica Gent del Camp durant 6 anys ha participat des d’aquesta entitat en la dinamització del sector agrari agroecològic del Camp de Tarragona.  Des del 2012 dinamitza els Horts Socials de Montblanc i des del 2014 és professora dels cursos d’Agricultura Ecològica del SOC a la Cambra de Comerç de Valls.
annais[arroba]arrandeterra.org
609368611

Ana Correro Humanes

És llicenciada en Humanitats i té un Màster en Agroecologia (UNIA-UPO-UCO). Des del 2015, les seves línies de treball es centren en la transformació del sistema agroalimentari des de la perspectiva de l’Agroecologia i la Sobirania Alimentària. Ha estat dinamitzadora d’horts socials a l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb Tarpuna SCCL i coordinadora de projectes contra el malbaratament alimentari amb Espigoladors. Actualment, és sòcia d’Arran de Terra, treballant en projectes de Dinamització Local Agroecològica.

ana[arroba]arrandeterra.org
639879062

COL·LABORADORES

Gonzalo Gamboa

GonzaloÉs enginyer mecànic i té un Doctorat en Ciències Ambientals, menció Economia Ecològica (UAB). Durant els últims 10 anys ha treballat com a investigador pre i post doctoral a l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA-UAB) i al CIMNE-UPC en diversos projectes Europeus; sobre indicadors de sostenibilitat, avaluació social multi-criteri d’energies renovables, gestió de costes, circuits curts d’alimentació, entre d’altres. És expert en la defició i ús d’indicadors socio-econòmics i biofísics per representar i avaluar el comportament de sistemes socio-ecològics-econòmics, i en la combinació de metodologies participatives i sistemas d’avaluació quantitativa com l’anàlisis multicriteri o l’avaluació integrada multi-escala del metabolisme de la societat.

gonzalo[arroba]riseup.net
622 73 85 71